Over ons

Autobedrijf Wijnne is een officieel merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf dat al ruim 45 jaar gespecialiseerd is in de in-  en verkoop van jonge gebruikte auto's. Wij zijn gevestigd in Doornspijk, Dieren en Nijmegen. 

Er is momenteel een vacature ontstaan voor onze (hoofd)vestiging in Doornspijk.

 

Administratief medewerker verkoopondersteuning met autohart

 

Wat zijn je taken

Je ondersteunt de verkoop met de uitgebreide administratieve afhandeling die bij import om de hoek komt kijken. Daarnaast houdt je je bezig met de in- en verkoopfacturatie maar ook het afhandelen van de afleveringen. Je bent er verantwoordelijk voor dat alle voertuigen correct in onze beheer-, adverteerapplicaties én op onze website staan. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het organiseren en beheren van de transportlijsten tussen onze eigen vestigingen en andere collega autobedrijven. Met recht ben je dus onze 'export manager' te noemen. 

Wat wij bieden

Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een gezellig werksfeer binnen een succesvol familiebedrijf. Wij bieden je de kans te werken in een dynamische onderneming met oog voor voortdurende vorming van zijn medewerkers en gelegenheid tot verdere ontplooiing. 

Geïnteresseerd geraakt?

Richt je sollicitatie aan:

Autobedrijf Wijnne

t.a.v. Hennie Wijnne

Oude Harderwijkerweg 73

8085 PG DOORNSPIJK

hennie@wijnne.nl

Of bel voor meer info: 06-4719 5383