Beoordelingen

8.7 8.7 2472 beoordelingen
96% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
G. NUNSPEET 04-08-2021
9 ja, ik beveel dit aan
dat er ook naar je geluisterd wordt bij de laatste beurt in maart bleek alles goed zoals op de rekening stond en was uit gevoerd. de details die later zijn voor gevallen zijn naar behoren afgehandeld bedankt gr G.van Riessen
Dick Dieren 03-08-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Goed. De service beurt is na alle tevredenheid uit gevoerd.
Ed Benerink Arnhem 03-08-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goede service .
Enrico Dieren 31-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
goede service Bracht mijn auto weg omdat ik een raar geluid bij het rechter achterwiel constateerde. Bleek een kapotte wiellager te zijn. Bij nadere inspectie mankeerde er zoveel aan dat het financieel beter was om afscheid van mijn auto te nemen. Zo gezegd zo gedaan en een heel leuke en jongere auto gekocht. Deze rijdt als een tierelier!
A.C. HARDERWIJK 30-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf Mijn auto, een Smart for four heb ik bij dit bedrijf 2 jaar geleden gekocht. Zij wordt dan ook onderhouden bij Autobedrijf Wijnne en daar ben ik zeer tevreden over. Op tijd krijg ik een herinnering voor de APK en onderhoudsbeurten en afspraak is afspraak. Ook laten ze de rekening niet onnodig oplopen. Mocht ik een andere auto nodig hebben ga ik weer naar Autobedrijf Wijnne
B. DOORNSPIJK 23-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima Goede afspraken en service
H. DOORNSPIJK 23-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Keurig snel geholpen Geluidsinstallatie keurig voor elkaar gemaakt.
BMW 2018 Nijmegen 21-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke mensen, perfecte service Ik kocht een jonge auto bij Wijnne omdat ik al jaren een tevreden klant ben met een wat oudere auto.
A.C. Verveld Dieren 21-07-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Ik ben zeer tevreden Prettig geholpen bij de balie, gebeld voor overleg onderhoudsbeurt, kleine reparaties goed uitgevoerd.
G. Geurts BEEK 21-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Topgarage Snelle, vriendelijke en uitstekende service
roland van munster De Steeg 20-07-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Prima Prima geholpen en lekkere koffie.
Maarten NIJMEGEN 16-07-2021
4 , ik beveel dit aan
Duur Mijn airco was kapot en heb de auto naar deze garage gebracht. Ben er vriendelijk ontvangen en kreeg een een vervangende auto mee. De offerte van bijna €1450 was mij echter te gortig. Uiteindelijk is deze elders voor ongeveer €525 gerepareerd inclusief nieuwe pomp en gas vullen. Werkt perfect. Een nieuwe pomp die moeilijk te verkrijgen zou zijn had ik zelf binnen no time gevonden. Ik vind het prijsverschil van ruim €900 vrij absurd en ik raad iedereen aan eerst even verder te informeren alvorens de reparatie te laten uitvoeren.
Reactie Wijnne: Beste meneer, Dank voor de genomen moeite om een reactie te plaatsen. We willen deze echter wel even kaderen. De offerte die we u uit hebben gebracht betrof een originele compressor en magneetkoppeling en zou inderdaad weken later pas leverbaar worden. Bij de offerte zat ook het vervangen van een filterdroger én zou het systeem worden gespoeld. Als een aircocompressor namelijk vastgelopen is komen er ijzerdeeltjes in het systeem die de nieuwe compressor wederom - op termijn - weer kapot laat gaan. Om die reden moet ook het filterdroger vervangen worden, want die is niet te spoelen. Ik hoop voor u dat dat beide zaken ook zijn uitgevoerd is. Aan de genoemde prijs te zien hebben we daar onze twijfels over. Het prijsverschil zit dus in het spoelen maar óók in de aircopomp zelf. Als u op dr. Google afgaat ziet u pompen aangeboden tussen de prijzen 200,- t/m 500,- van verschillende merken. Daar zit natuurlijk best wel een kwaliteitsverschil in, dat begrijpt u. En er is ook niets mis met die keuze te maken, enkel zijn wij als BOVAG bedrijf wel verplicht om 6 maanden garantie te geven op een reparatie. Spullen monteren, waar wij dus niet achterstaan en reparaties half uitvoeren door belangrijke stappen niet te doen, daarvoor willen wij geen risico dragen. Ik hoop dat u dit begrijpt.
G. ELBURG 15-07-2021
6 ja, ik beveel dit aan
Lang gewacht Ik had een afspraak voor de keuring, hierbij zou ik op de auto wachten. Had ik ook nog een mail over gestuurd. Helaas was de desbetreffende werknemer ziek en was dit verder niet bekend. Hierdoor heb ik ruim een uur gewacht en heeft er verder ook niemand iets gevraagd. Vervolgens ging ik kijken en stond de auto nog hetzelfde en niets aan gedaan. Vervolgens wel excuses en kreeg een leenauto mee. Verder een uitstekende afhandeling en dus tevreden. Misschien wel handig om een algemene mail te hebben, zodat iedereen op de hoogte is van bepaalde afspraken met klanten voor het geval er iemand ziek of vrij is.
jaap schipper Doornspijk 13-07-2021
7 ja, ik beveel dit aan
goed goed
L.P.G.M. LEUTH 13-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
De storing is netjes opgelost Goede ervaring de storing is netjes opgelost
Wim Doesburg 12-07-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk en servicegericht. Niets aan toe te voegen. PS Maak de letters wat vetter. Is zeer moeilijk te lezen
J.C. EDE 12-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
zeer prettig ontvangen, gemoedelijk. Al vanaf het eerste contact een zeer prettige ervaring. er werd rustig de tijd genomen om mij te woord te staan en er werd geluisterd !! geen snelle verkoop praatjes, maar afstemming voor beide partijen. Het bestaat dus nog wel. top !!
Herman H. Laag-Soeren 12-07-2021
10 ja, ik beveel dit aan
direct en correct geholpen Wijnne te Dieren is klantvriendelijk zoals het hoort!
B.J.B. ROOSENDAAL 10-07-2021
9 ja, ik beveel dit aan
garantie op aankoop uitstekend uitgevoerd Kleine schade opgemerkt na aankoop, prima opgelost door de werkplaats
A. NIJMEGEN 09-07-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke mensen Het zijn super vriendelijk mensen en als je een vraag stelt luisteren ze naar je en komen samen tot een oplossing