Beoordelingen

8.7 8.7 2433 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
Ronald Dieren 16-06-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Heel prettige service Mijn lease auto voor groot onderhoud. Kon vlot terecht, net voor einde van dag klaar. Dit was mijn ervaring ook al eerder. Over prijs kan ik niets zeggen, want het is dus n lease.
Frans Dieren 16-06-2021
10 ja, ik beveel dit aan
uitstekend uitstekende communicatie redelijke prijs uitstekende service was geen klant, nu wel
Arie Dieren 14-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden Prima uitleg en reparatie
Arie van Essen LOENEN GLD 14-06-2021
9 , ik beveel dit aan
Zeer tevreden Snel en goed geholpen.
Richard Holten 14-06-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Super goed geholpen. Prima en goede service. Een bedrijf waar je gewoon lekker jezelf kunt blijven. Top.
S Dieren 12-06-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goed ze hebben netjes De auto opgehaald en weer terug gebracht .de surfers wat goed
Leo Leuth 10-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Alles is naar tevredenheid goed gegaan Een probleem is dat de telefoon nog niet goed werkt
H. Hierden 04-06-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Heel goed Prima
J.G. Weerd Dieren 03-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Supersnelle en professionele service bij pech. Als altijd was het contact prettig en professioneel, behulpzaam, zowel van de receptie als van de monteurs. Omdat het dit keer een technische storing betrof waren wij blij met de zeer snelle hulp. Ook de vervanging van het onderdeel was heel snel geregeld. Alle lof voor alle medewerkers van onze garage!
J. WEZEP 03-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Staan gelijk voor je klaar. Goed bedrijf staan gelijk voor je klaar en gaan goed met de klanten om.
G. ELBURG 03-06-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Snel, goed, uitstekende service Ze doen wat ze beloven.
M. HARDERWIJK 03-06-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goed bedrijf Goed bedrijf
A.W. DRONTEN 03-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Doen wat ze zeggen Prima
Henk. ELBURG 03-06-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede afspraken. Garantie geen enkel probleem. Onderdeel is vervangen prima opgelost. Vakbekwaam personeel altijd netjes.
Harry De Heen 01-06-2021
5 , ik beveel dit aan
Aflevering + garantieafhandeling: onder de maat 1e Fiat 500 Hybride aangekocht in Maart '21: afleverbeurt onvoldoende: o.a. verkeerde motorolie. Motorproblemen: garantieafhandeling onvoldoende. Uiteindelijk heeft autobedrijf deze Fiat teruggenomen daar de klachten niet op te lossen waren en tegen bijbetaling heb ik een door mij opgezochte Fiat 500 dualogic bij een ander bedrijf via Wijnne kunnen aanschaffen onder dezelfde voorwaarden. Echter: auto bleek bij aflevering niet professioneel gepoetst, niet voorzien van de gevraagde kentekenplaathouders en kentekenplaten met opgelegde cijfers/letters. Ook was er nog een lakbeschadiging niet bijgewerkt, terwijl er wel afleveringskosten waren betaald. Fiat met motorproblemen stond dezelfde dag weer te koop aangeboden bij Autobedrijf Wijnne.
roland van munster De Steeg 27-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
prima bedrijf De eerste keer APK+ onderhoud, redelijke prijs. Kom weer terug.
P. 'T HARDE 26-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbare en vriendelijke garage Ik heb al een aantal jaren verschillende auto's in onderhoud/reparatie bij Wijnne Doornspijk. Ik ben erg te spreken over hoe ze communiceren met de klant, maar ook over het werk wat ze leveren. Tegen een acceptabele prijs maken ze je auto weer goed en ze geven mij het vertrouwen dat precies dat wat ze zeggen ook gebeurd is (en dat heb ik echt niet bij elk garage bedrijf).
José ELBURG 25-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, doeltreffend en accuraat Indien nodig is er in de coffee-corner ruimte om in alle rust te wachten tot het "karwei is geklaard". Dit gebeurt snel en accuraat en eventueel na overleg met de klant.
Bob 'T HARDE 24-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Wijnne biedt en voortreffelijke service, heeft deskundig personeel. Mijn eerste ervaring met Wijnne, een aantal jaren geleden, was minder goed. Een dag nadat mijn auto na de aankoop werd afgeleverd, stond ik zonder olie. Het bleek dat het oliefilter niet goed was afgesloten. Daarna is alles tot nu toe vlekkeloos verlopen. Vriendelijke mensen aan de balie. Zonder veel kosten een leenauto krijgen. Mensen van Wiijnne, ga op dit niveau door !!:
F.D. 'S-GRAVENHAGE 23-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Gezellig en goed geholpen. Goed ontvangen, auto goede beurt gehad en prijskwaliteitverhouding prima.