Beoordelingen

8.7 8.7 2379 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
Ellen Lammers Brummen 13-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Gewoon goed. De bandenwissel was snel geregeld. Eerlijke voorlichting over veiligheid.
Joke Eerbeek 09-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden Klant vriendelijk Goeie service Vakkundig
�Rob ELBURG 09-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
altijd hebben ze tijd voor ons Een modern familiebedrijf die weten wat ze doen
J. WEZEP 09-04-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Zaken worden gedaan volgens afspraak Wordt goed en vriendelijk geholpen. En zeer tevreden hier over.
Judith Dieren 06-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Top Service Doen precies wat er afgesproken is en handelen dit professioneel en vlot af.
John Zutphen 06-04-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Alles goed geregeld conform afspraak Zoals altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij geven ook adviezen als de auto er voor onderhoud is.
W.G. Bleumink Brummen 06-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima Het kopje koffie maakte het helemaal compleet.
I Van Rheenen Dieren 06-04-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden. Zeer tevreden. Snelle en goede afhandeling.
T.H.J. NIJMEGEN 02-04-2021
7 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijke benadering door de mensen aan de balie Over de behandeling kan ik geen beoordeling geven omdat ik niet weet wat er aan gedaan is maar hij doet het goed en dat is het belangrijkste
G. WIJCHEN 02-04-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Afspraak prima nagekomen. Het was een afspraak voor een APK keuring waarop ik kon wachten. Alles ging op afgesproken tijd met prima service.
G. ELBURG 31-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede service. Vriendelijk personeel en uitstekende service.
F. DOORNSPIJK 30-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend Deze zijn top. Aan de gekochte auto was een kleine schade. Deze had ik nog niet eens opgemerkt. Door verkoper op gewezen. De schade voor 100 % gerepareerd. Verdere behandeling uitstekend. Denkt met de klant mee. Wil wat extra voor je doen.
A.A. KAMPEN 30-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf Gewoon een eerlijke rekening
A. ELBURG 30-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Of je een warm bad stapt! Fijn ontvangst ,goede service,open structuur
Jan De Haas WEZEP 30-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Geen klagen Staan door de regel altijd klaar Aardige mensen Koffie is goed In overleg kom je een heel eind
W. BEUNINGEN GLD 29-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geregeld. Alles volgens afspraak afgehandeld.
G.J.J. BEEK 28-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
De service is ongeëvenaard! Mijn probleem is snel en goed opgelost met daarbij ook nog eens extra gratis service. Dus: ik ben een zeer tevreden klant.
B. NIJMEGEN 28-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Fantastische service Kreeg bericht voor een APK keuring. Bij het maken van de afspraak werd ik herinnerd aan het wisselen van de winterbanden. Deze zouden gelijk worden meegenomen. Bij het ophalen kreeg ik het keuringsrapport en de rekening kon ik achteraf betalen. Ben elke keer nog heel erg tevreden over de goede service. Kan iedereen deze garage van harte aanbevelen.
T.C. MALDEN 27-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Super service Attent gemaild om wisselen winterbanden te combineren met onderhoudsbeurt.
Mhh davelaar Doetinchem 25-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Toppie Zeer vriendelijk personeel en een goede service ga zo door ik ga nergens anders naar toe top bedrijf