Beoordelingen

8.7 8.7 2506 beoordelingen
96% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
Joke Eerbeek 16-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Heel tevreden Klant vriendelijk Goeie service Prima garage
Boy Klazienaveen 15-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Aardige verkoper, net bedrijf. De verkoper heeft ons heel netjes en vriendelijk geholpen. Met de aflevering was ook alles erg goed geregeld.
Hendri NUNSPEET 13-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
uitstekend Ik kom al jaren bij Autobedrijf Wijnne.Ik word altijd goed geholpen als ik wat heb met mijn auto.De APK kan ik altijd op wachten,wat ik ook heel prettig vind.Ze zijn goed te bereiken per telefoon en online.Ik heb eigenlijk geen klachten.Een garage waar je gerust je auto kan brengen.
J.H.A. HARDERWIJK 13-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Kleine beurt, correct uitgevoerd volgens afspraak De jaarlijkse beurt inclusief APK, geen bijzonderheden. Misverstand over de wachttijd keurig opgelost met een gratis leenauto. Eigen auto werd 's middags weer thuisbezorgd.
G.L. 'T HARDE 13-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Blij met deze garage. De mensen zijn erg vriendelijk, gastvrij, bereidwillig. Ik ben blij en tevreden met deze garage!
G.J. HARDERWIJK 13-09-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Fijne werkplaats Top servies en ondersteuning
P.M.R. BEUNINGEN GLD 09-09-2021
6 ja, ik beveel dit aan
Afspraken worden goed opgevolgd! Eerste keer een inspectie aan een relatief nieuwe auto laten uitvoeren. Zoals gezegd: afspraken worden keurig opgevolgd. In dit geval waren dit extra dingen, die niet nodig waren! Ik zal zien hoe de service is, als er echt iets moet gebeuren! Keuze voor Wijnne is gemaakt omdat de merkdealers in mijn omgeving niet begrijpen wat een dealer - klant relatie moet voorstellen. Ik hoop, dat dit en goede stap is.
van Essen LOENEN GLD 08-09-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Jammer dat in eerste instantie het verkeerde onderdeel was gestuurd. Prettig geholpen en goede afwerking.
Berend Jan Bruntink EERBEEK 06-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Al jaren lange ervaring en tevreden. Ik heb gelukkig nog nooit echt problemen gehad met mijn auto en de kleine en grote beurten worden keurig gedaan. En doordat dit keurig gedaan wordt heb ik tussendoor nooit problemen en dat is mijn ervaring.
Paul ELST GLD. 03-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Anneke & team zeer klant vriendelijk met een luisterend oor. Al jaren perfecte service, totaal van deze zijde geen min punt.
K. HERPEN 02-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Goed! Prima bedrijf. Goed geholpen en eerlijk. Kom er graag terug.
H. NIJMEGEN 01-09-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Goede en deskundige service en vriendelijk. Goede en deskundige service, vriendelijk en hulpvaardig bij het zoeken naar een nieuwe auto.
T.H.J. NIJMEGEN 01-09-2021
8 ja, ik beveel dit aan
prima geregeld auto is goed nagekeken ook bij de merkdealer . goede service
Timia Rugenbrink Dieren 01-09-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Vlotte afhandeling keuring auto Mijn auto had een keuring waarop ik met een kop koffie even kon wachten. Vriendelijke ontvangst en inderdaad gelijk geholpen. Erg prettig
J. MEPPEL 27-08-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goed Ik had een mankement aan mijn auto, hierop telefonisch contact gehad, dat vond ik niet zo prettig, er werd mij verteld gewoon met de auto te gaan rijden en kwam het mankement weer moest ik de wegenwacht maar bellen?? De week erop weer last en toen werd er gelijk een afspraak gemaakt om het na te kijken. Ik kreeg een leenauto mee, wat ook heel prettig was omdat de reparatie toch langer duurde dan eerst gepland. (i.v.m. bestellen van een onderdeel)
J.W. IJSSELMUIDEN 27-08-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Topbedrijf! Keurig geholpen, probleem opgelost onder de garantie. Goed contact geweest met degene (Patrick) die de werkplaats aanstuurt.
A.J. DOORNSPIJK 27-08-2021
10 ja, ik beveel dit aan
goede services en klantvriendelijk service gericht klantvriendelijk eenvoudig afspraken maken prima prijs kwaliteit
S. Dronten 27-08-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekende service! Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.. Een hele fijne plek onze auto’s in onderhoud te hebben. Wij zijn tevreden!
Chr. Zwart Elburg 27-08-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zoals steeds 'k Oogstte veel succes met de leenfiets
J. NIJMEGEN 20-08-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Naar tevredenheid Bezoek was naar tevredenheid.