Beoordelingen

8.7 8.7 2781 beoordelingen
95% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
P. Crolla NIJMEGEN 02-12-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer positief Na wat meningsverschillen over het uit te voeren onderhoud met onze reguliere garage, hebben wij besloten om door Auto bedrijf Wijne een second opinieonderzoek te laten uitvoeren. Inderdaad bevestigde dit onderzoek wat al vermoeden. Het onderhoud aan de bedrijfsbus kon zeker effectiever worden uitgevoerd. Dit is dan ook zo uitgevoerd door autobedrijf Wijne. Ook de later ontdekte manco aan de automaat is op een reëele wijze besproken
Sylvie Nijmegen 24-11-2022
1 , ik beveel dit aan
Ik ga hier nooit meer terug. Als je niet een van hun vaste klanten bent, kun je goede service wel vergeten. Torenhoge (onnodige) kosten in de offerte met bangmakerij dat als je niet aan de auto laat doen wat zij allemaal voorstellen, je het jaar niet doorkomt met je auto. Daarnaast uitgelachen worden waar je bij staat als je zelf het "probleem" nooit gemerkt hebt. Ergens anders de auto gebracht en daar gelukkig wel de service gekregen die je mag verwachten.
Reactie Wijnne: Beste mevrouw, dank voor uw reactie. Helaas kan ik deze niet helemaal plaatsen. U bracht uw auto voor een APK keuring en wij keurden uw auto op een aantal punten af. Uw remmen sleepten achter, een ruitensproeier moest afgesteld worden, het mistlicht moest uitgebouwd worden i.v.m. schade en de koplamp moest afgesteld worden. Enkel het laatste hebben we gedaan, voor de rest maakte ik een offerte. Veel kleine dingetjes, wat voor een paar honderd euro gerepareerd kon worden. Wat ons betreft dus geen torenhoge kosten voor een auto die 14 jaar oud is. Daarnaast bespraken we een aantal advies punten. Zo waren er 3 banden van 2.7 en 2.9mm. Wij adviseren klanten dan nieuwe aan te schaffen. Immers de APK is een momentopname, dus we zien u wellicht een jaar niet terug maar die banden slijten door en het is uw contact met de weg. Ook uw ruitenwissers lieten strepen achter. Dit is niet bangmakerij, maar 'een eerlijk advies'. Daar betaalt u ons voor en dat geven wij. Als laatste wil ik opmerkingen dat iedereen goede service krijgt, een nieuwe klant kan immers een vaste klant worden. Dus die gedachtegang volgen wij niet. We herkennen ons dus ook niet in het beeld dat wij klanten 'uitlachen', we glimlachen hier wel de hele dag. De meeste klanten weten dat gelukkig te waarderen.
J.M.T.de Blécourt EINDHOVEN 24-11-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Het kleine defect gevonden in korte tijd toont aan dat ze deze laatste check up serieus nemen Zoals boven beschreven
B. DOORNSPIJK 16-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Prima service Altijd alles in overleg, netjes te woord gestaan
Herman Knaap Almere Stad 14-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
perfect goede service en zeer vriendelijk
R. 'T HARDE 12-11-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Zoals altijd goed geregeld. Afspraken en service worden nagekomen.
Ger EMMEN 12-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Gewoon goed geregeld Prima ontvangst
�Ronald EINDHOVEN 09-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Goed ontvangst en snel geholpen En opgelost Je merkt dat de service hoog staat. Wordt goed snel geholpen door op de manier hoe er gewerkt wordt is voor mij aanleiding om er altijd met de auto naar toe te gaan.
W. NIJMEGEN 08-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Snel en goed geholpen Koplamp kapot. 1 telefoontje, meteen mogen komen (dat had ook zonder aankondiging gemogen) en binnen 10 minuten geholpen. Keurige rekening.
L. ELST 08-11-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Zeer positief Houden zich prima aan de afspraken en zijn correct in de afwikkeling,
M.F. NIJMEGEN 08-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend Uitstekend
Roelf 'T HARDE 08-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
De juiste keuze Bij Autobedrijf Wijnne ben je als autobezitter een gewaarde klant. Eerlijk advies en eerlijke prijzen. Vriendelijk telefonisch contact als het gaat om het maken van afspraken voor onderhoud of overleg over het uit te voeren onderhoud. Prachtige ruimte ook om als klant te wachten op het onderhoud aan de auto. Kan autobedrijf Wijnne zeker aanbevelen!
M. Weesp 04-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Goede service goede prijs Eerste jaarlijkse onderhoudsbeurt, uitstekende service en een prima prijs. Goed gedaan, dank
F.H.G.M. ELST 03-11-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Onderhoudsbeurt kundig uitgevoerd Breng je auto voor een periodieke onderhoudsbeurt naar van Wijnne en het komt goed. Ook deze keer weer voortreffelijk gedaan.
E. DOORNSPIJK 29-10-2022
7 ja, ik beveel dit aan
Correct werk gedaan Hebben goede ervaringen.
Aad ELBURG 29-10-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Perfect Deurvanger van 18 jaar oude Nissan kapot. Geen vervangend onderdeel verkrijgbaar. Dan moet je creatief zijn en een andere oplossing bedenken. En dat doen ze natuurlijk bij Autobedrijf Wijnne!
J. BARNEVELD 28-10-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Top Goede afspraak gemaakt en goed geholpen Zeer goed bedrijf en vriendelijk
Peter Elburg 28-10-2022
8 ja, ik beveel dit aan
De contacten waren en zijn prima. Zeer positief
Anneke WARNS 24-10-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Persoonlijk en to the point Vertellen wat er gaat gebeuren. Doen wat er is afgesproken. Als dat onverhoopt niet mogelijk is, wordt dat in gezamenlijk overleg opgelost!
K.C. DOORNSPIJK 20-10-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Netjes geholpen Prima service