Beoordelingen

8.7 8.7 2411 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
J.W.H. BEUNINGEN GLD 13-05-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Zeer goed Vriendelijk personeel en een snelle wisseling van de banden
A.L.P. NIJMEGEN 12-05-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbaar Betrouwbare contacten , vriendelijk
A. URK 11-05-2021
8 ja, ik beveel dit aan
we werden correct behandeld we hadden een melding van een storing dat een gevolg was van een doorgebeten kabel door een marter , dus geen oorzaak van de garage , geen probleem het werd opgelost en de kosten vielen reuze mee.
T. ELBURG 11-05-2021
8 , ik beveel dit aan
Dienstverlening was uitstekend ! Ontvangst in hert bedrijf was hartelijk. Verdere afhandeling van de aan- en verkoop verliep naar behoren. Waarvoor dank!
K.C. DOORNSPIJK 11-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Goed geholpen. Netjes geholpen, goede service.
Jeanne van Overbeek Eerbeek 11-05-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goedgeholpen Legt alles goed uit
H. 'T HARDE 10-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
uitstekende service wat is er nog aan toe te voegen
Harrie ELBURG 10-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden Alleen verbaasd dat de extra stoelen achterin nog waren uitgeklapt en alle riemen nog waren aangesloten in de bevestiging.
A. ELBURG 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima service Duidelijke afspraken.
C.J. BIDDINGHUIZEN 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Geweldig!! heel goede kwaliteit en service!!!! Top kan niet beter.
Ferdy Dieren 10-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbare en vriendelijke ervaring Vriendelijk ontvangen en tot een nette deal gekomen.
Conno ELBURG 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goed geholpen. 2 keer geweest. Zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd en begrepen. Alles netjes opgelost.
P.A.M. WIJCHEN 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
geweldig Waren op de hoogte dat ik kwam. Repaatie zou een uur duren maar was binnen deze tijd klaar.
J.H. NUNSPEET 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer tevreden Met olie lekkage snel geholpen met een nacontrole van twee weken .
Lex Vorden 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend geholpen Vriendelijk, zakelijk en met een lach! Ben een zeer tevreden klant !
Aalt Voorburg 10-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Toppie! Alle zorg voor je auto wordt u uit handen genomen!
C. ELBURG 10-05-2021
9 ja, ik beveel dit aan
OK OK
�Gerrit OLDEBROEK 10-05-2021
8 ja, ik beveel dit aan
prima geregeld Uitstekend geholpen en de schade netjes gemaakt.
E. NIJMEGEN 07-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer prettig! Ger is altijd hulpvaardig geweest en houd zich aan zijn beloftes. Heel fijn dat als nog cruise control kon worden geregeld. Verder prettige sfeer, goed bereikbaar voor afspraken. Leuk gesprek gehad met de oudere meneer (meneer Wijnne?) bij de receptie.
M.J.M. BEUNINGEN GLD 06-05-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Top service als altijd!! Alles naar wens gedaan. Volgens afspraak en altijd met net iets meer aandacht voor de klant en zijn wensen.