Beoordelingen

8.7 8.7 2618 beoordelingen
97% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
P. ELST GLD. 18-01-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Alle afspraken wordt aan gewerkt en perfect waar gemaakt. Zeer klant vriendelijk en perfecte service op werkplek incl werkplaats. alles is naar wens van deze zijde
M. BEUNINGEN GLD 13-01-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Prima service. Ik kreeg zelfs een gewassen auto terug.
Henk Alkemade DIEREN 12-01-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Snel een afspraak, snel en goed de aanpassing uitgevoerd! Inbouwen anti-marterkastje in onze auto was zó geregeld. De afspraak kon snel worden gemaakt en het werk is snel en goed uitgevoerd.
Ans Eerbeek 12-01-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Uiterst tevreden Wij zijn erg tevreden over jullie.
K.G. ELBURG 11-01-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Prettige ontvangst, goede uitleg, strak tijdschema. Fijne zaak om naar terug te gaan
B.S. DOORNSPIJK 11-01-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Prima Goed bedrijf.
R. DOORNSPIJK 11-01-2022
9 ja, ik beveel dit aan
snelle service goed en snel geholpen met een beurt voor de auto prijs kwaliteit verhouding is zeer goed
Judith DIEREN 08-01-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Top service Altijd erg klantvriendelijk ingesteld en meteen weer geholpen. Fantastisch. Top service
B. NIJMEGEN 06-01-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Keurige service Onze auto heeft weer een jaarlijkse beurt gehad. We worden door de garage op de hoogte gehouden als het weer tijd is voor onderhoud, beurt of wisseling van de winter-, zomerbanden. Auto is keurig op tijd klaar. Veel vertrouwen in dit bedrijf.
E. ELBURG 04-01-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Erg klantvriendelijk Goed geholpen en alles naar tevredenheid
Hans Bathmen 04-01-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Prima service, ik word altijd vriendelijk geholpen Ik heb vorig jaar mijn eerste auto gekocht, er waren een paar problemen met de auto en die werden keurig verholpen, ook in de garantie periode.
�knaap ALMERE 04-01-2022
10 ja, ik beveel dit aan
top prima geholpen
T. NIJMEGEN 01-01-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Wederom uitstekend Goede informatievoorziening, duidelijk uitleg en ruim rekening houdend met de datum waarop de auto klaar moest zijn.
Wim Broekhuis Elburg 30-12-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Heel goed ! Vanaf het begin klant van dit bedrijf. Altijd de aankoop van een auto bij dit bedrijf gedaan. Onderhoud eerlijk en goed. Klantvrienderlijk. Beoordeling een 9
h top lochem 30-12-2021
8 ja, ik beveel dit aan
uitstekend verkoper handelde zeer adequaat op mijn verzoek tot inlichtingen. auto stond al klaar voor proefrit. nette afhandeling van koop proces. aflevering zeer netjes. al met al een adres om nog eens terug te komen
J.M. (Han) Bosz Laag-Soeren 29-12-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Ben uitermate correct geholpen en geadviseerd Ik had een kleine schade, die in de hoofdvestiging kon worden gerepareerd. Duidelijk advies gekregen en duidelijke afspraken gemaakt.
M. NIJMEGEN 29-12-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Klantvriendelijk, professioneel en snelle service Prettig, zie zin hierboven.
George Louwerier Rheden 29-12-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Ik heb prima ervaringen (zoals overigens altijd) Zie boven
herman laag-soeren 29-12-2021
9 ja, ik beveel dit aan
klant vriendelijk en correct auto prima verzorgd afgeleverd!
Serkan Dieren 29-12-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Vriendelijk, snel en deskundig. We hebben de Apk in combinatie met een grote beurt laten doen. Afspraak is snel gemaakt, offerte opgesteld en de zaken zijn doorgenomen. Achteraf minder hoeven te betalen, omdat het werk snel af was dan verwacht. Daardoor minder arbeidstijd verrekenend. Keurig! Er was op dat moment geen leenfiets en ook geen leenauto. Ze hebben mijn vrouw netjes thuis afgezet en toen de auto klaar was, haar opgehaald. Over service gesproken! Al met al weer een zeer prettige ervaring. Net zoals toen mijn accu het begaf en monteurs van de garage mijn auto kwamen opstarten en mijn auto gingen begeleiden tot de garage.