Beoordelingen

8.7 8.7 2696 beoordelingen
96% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
H. NUNSPEET 25-05-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Fijn familie bedrijf met nog persoonlijke aandacht Goede service waar de klant centraal staat, en een goede prijs kwaliteit verhouding, beter dan bij een Dealer.
J.D. NIJMEGEN 25-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Zoals al vele jaren voortreffelijk Kan alleen maar herhalen wat ik hierboven opmerkte.
Willem HULSHORST 24-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goed Ik heb mijn 15e auto gekocht,niet allemaal bij Autobedrijf Wijnne. Maar een einde garantiecontrole heb ik nog nooit meegemaakt. Zeer goede service.
G.W. ELBURG 24-05-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Geweldig lekkere koffie Zo door gaan, dan komt het goed
.M Koopmans Elburg 19-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
aandacht en attent voor de klant snel geholpen worden en duidelijke uitleg
J. NUNSPEET 18-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Prima offerte en prima uitvoering. Men denkt goed met de klant mee. Je voelt je met recht klant
Jolanda ELBURG 18-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Snel en vakkundige service bij Autobedrijf Wijnne Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. Bij Wijnne helpen ze me zeer vakkundig, vriendelijk en snel. Meerdere keren heb ik Autobedrijf Wijnne aan anderen geadviseerd voor een mooie 'nieuwe' auto met weinig kilometers op de teller, en voor het vakkundig onderhoud wat ze plegen.
�Jeroen van de Pavert DUIVEN. 07-05-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Zeer correct! Mercedes S 350 gekocht waar na verloop van tijd wat storingen naar boven kwamen. 15 jaar oud en bijna 2 ton op de teller, wel te verstaan. Ondanks dat, een perfecte afhandeling en behulpzaam, van levering tot nazorg. Goed opgelost. Keurige service van halen en brengen van de auto zonder daar iets voor rekenen! Ook een leenauto zonder kosten mogen gebruiken totdat het euvel verholpen was. Mooi familie bedrijf en prettig in omgang. Gastvrij, keurig net en verzorgd bedrijf, van wc ruimte, werkplaats, receptie, koffiehoek tot aan het buitenterrein. Voor herhaling vatbaar! M.Vr. Groet, Jeroen van de Pavert. Van de Pavert Beveiliging BV. Duiven.
H.A.J. ELBURG 04-05-2022
8 ja, ik beveel dit aan
Correct en vriendelijk Idem
Fam Peeters Nijmegen 03-05-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend We komen er al jaren, ze denken met je mee, geven je goed advies, duidelijke afspraken, eerlijk open en transparant. Top auto bedrijf!
Frank Dieren 30-04-2022
4 , ik beveel dit aan
Goede ervaringen tot er andere werknemers te werk werden gesteld. Filiaal in Dieren is gesloten. Erg jammer dat men de klanten niet heeft geïnformeerd. Zodat we tijdig op zoek konden gaan naar een andere dealer voor onderhoud en apk.
J.J.A. HARDERWIJK 19-04-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Goede service. Afspraken worden keurig nagekomen. Contact prettig. Goede ervaring.
J. BEUNINGEN GLD 13-04-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Prima geholpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
W.S. NIEUW-LEKKERLAND 12-04-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Service 1e klas. Zeer klantvriendelijk.
N van Doorn 'T HARDE 12-04-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Top bedrijf goede service Altijd keurig geholpen al jaren klant
G.J. ELBURG 12-04-2022
8 ja, ik beveel dit aan
tevreden tevreden
P. NIJMEGEN 09-04-2022
8 ja, ik beveel dit aan
altijd goed altijd goed
sybren bijlsma doorwerth 08-04-2022
10 ja, ik beveel dit aan
Dit is wat je hoopt van een garage. Snel, het goede onderdeel aanwezig en een goede nota. Heel redelijk berekend. Een bedrijf met een persoonlijke touch!
N.G.J.M. NIJMEGEN 08-04-2022
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service Ik ben erg tevreden over de APK keuring. Ze hebben oog voor detail en zijn erg allert voor niet alle daagse problemen.
A.L.G.M. NIJMEGEN 08-04-2022
10 ja, ik beveel dit aan
snelle afhandeling van een plotseling ontstaan probleem Ik werd snel geholpen toen er een te laag peil van koelvloeistof en olie werd geconstateerd