Beoordelingen

8.7 8.7 2338 beoordelingen
96% beveelt Autobedrijf Wijnne aan
Beoordeel Wijnne
E. WEESP 06-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
goed en betrouwbaar Vriendelijke ontvangst. Er wordt met je mee gedacht.
R.H. VAASSEN 05-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Uitstekend 20 maanden jonge import-auto gekocht. Alles is prima en vlot volgens afspraken gelopen. Vriendelijk en gastvrij. Keurig en modern autobedrijf. Auto werd tiptop, in nieuwstaat afgeleverd. Goede inruilprijs voor oude auto ontvangen. Vrijwel in het begin een klein mankement aan de ruitensproeier, dit werd keurig en probleemloos na afspraak verholpen, uiteraard onder garantie. Al met al een prima ervaring.
Henk ELBURG 04-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Perfect geregeld. Trekhaak laten monteren onder onze nieuwe auto. Deskundig personeel en goede service.
B. 'T HARDE 04-03-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Wijnne is een goed bedrijf, vakkundig en prima service. Wijnne is een goed bedrijf, vakkundig en prima service.
van Essen LOENEN GLD 02-03-2021
8 ja, ik beveel dit aan
Goed bedrijf. Alleen maar positieve ervaring, zowel receptie als werkplaats.
Epco en Monique Weesp 01-03-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Prima verzorgd Deskundige begeleiding met zoeken naar voor ons juiste auto en prima verzorgd verkooptraject. Scherpe prijs voor de nieuwe auto en goede inruil voor de oude. Hartelijk dank en zeker een aanbeveling waard. Met vriendelijke groet, Epco en Monique
A. NIJMEGEN 27-02-2021
8 ja, ik beveel dit aan
alles is goed tot nog toe ja hoor ik ben te vrede. Groetjes
M. Dieren 26-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
super service. Lekke band. Gebeld en binnen 10 minuten staat er een monteur voor mijn deur. Band gewisseld en dezelfde dag gerepareerd en weer gemonteerd.
T. NIJMEGEN 26-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Snel en goed Klantgerichte service van goede kwaliteit en meedenkend.
Henk Rheden 25-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
fantasties geholpen Fantastisch geholpen
Theo Dieren 24-02-2021
6 ja, ik beveel dit aan
redelijke service jammer dat er geen fiets of ander vervoer werd aangeboden
W Eerbeek 24-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Weer uitstekend geholpen Auto kwam voor een beurt waarbij aan het licht kwam dat er wat meerwerk zou zijn. Hier werd helder over gecommuniceerd en ik kon de auto dezelfde dag weer meenemen. Hoewel niet afgesproken kon ik toch een leenauto meenemen.
Ingrid Klein-Verveen Dieren 23-02-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service Vriendelijke benadering, goede service! Heel tevreden.
Timia Dieren 22-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Fijne service met ophalen van de auto Prettig om geholpen te worden als onverwacht de auto het niet meer doet (in dit geval een oude lege accu) De auto was dezelfde dag klaar ondanks drukte
Jan Brouwer Dieren 22-02-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Prima en snel geholpen. Goed geïnformeerde over evt. reparaties. Geadviseerd v.w.b. bandenkeuze. Heel prettig en goed geholpen.
Elly Dieren 22-02-2021
9 ja, ik beveel dit aan
Prima service Ik ben zeer te vreden over de contacten en service van auto bedrijf Wijnne. Bij problemen staan de monteurs direct klaar om hulp te bieden en het probleem op te lossen.
Dick ZWOLLE 21-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Weten wat er speelt, meedenken, afspraken nakomen.
Marco Apeldoorn 20-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Betrouwbaar gevoel...... Na jaren klant te zijn geweest bij een dealer, nu een auto gekocht bij een universeel autobedrijf. Voornaamste reden was de prijs van de auto in combinatie met de inruilprijs van de oude, dit scheelde enorm met een dealer. Reviews gelezen en dat gaf vertrouwen, evenals de videoboodschap en de communicatie. Vervolgens dezelfde dag nog proef rijden, en na een prettig gesprek de koop bedongen. Drie dagen later stond de auto gereed, alles volgens afspraak en in de tussentijd was de communicatie ook prima in orde. Zeer tevreden met onze aankoop. Hoe dit bedrijf omgaat met een eventueel stukje nazorg kan ik nog niet beoordelen, maar het gevoel en de uitstraling van dit familiebedrijf zegt mij dat ook dat wel goed zit.
Anbert Smedes 19-02-2021
10 ja, ik beveel dit aan
Een voorbeeld voor andere bedrijven Wij hebben hier een occasion aangeschaft. Deze zat tegen een beurt aan en daarom hebben wij ook gekozen voor een extra servicepakket wat inclusief een onderhoudsbeurt volgens voorschrift is. Na het versturen van een email krijgen we een leuke videoboodschap terug, we konden de volgende dag al terecht voor een proefrit. Drie dagen later stond de auto voor ons klaar. Bij het ophalen van de auto had ik gevraagd naar een bon van de beurt en APK. Aan de werkzaamheden die hier op stonden was te zien dat dit bedrijf een goede auto wil afleveren. Al met al een goede aankoopervaring. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling.
J.. HEERLEN 19-02-2021
8 ja, ik beveel dit aan
goed Afwerking van kras op bumper was bar slecht, evenals olievlek bij het startslot