AUTO REPARATIE

Wij beschikken over geavanceerde testapparatuur en geschoolde technici. We zijn dus ook in staat om grotere en complexere reparaties aan alle merken auto’s te verrichten. Een aantal reparaties sommen we op. Staat uw reparatie er niet tussen? Bel of mail ons gerust.

Elektronische storing

Gaat het motormanagementlampje op het dashboard van uw auto branden, dan zit er een elektronische storing in uw auto. De auto moet dan met speciale diagnose apparatuur uitgelezen worden. Dit lampje brandt voor alle storingen in uw auto. In veel gevallen zijn we met een klein uur zoeken al een stuk verder en kunnen we u adviseren over de te nemen stappen.

Koppeling vervangen

Een koppeling is een onderdeel wat aan slijtage onderhevig is. De ene auto is de andere niet, dus per auto verschilt het aantal uren voor vervanging van een koppeling. Klik hierboven op ‘Bekijk ons onderhoudsaanbod’ en zie direct wat het vervangen van de koppeling voor uw auto kost.

Versnellingsbak vervangen

Een versnellingsbak vervangen is nodig als de auto niet meer of slecht schakelt. De tandwielen of assen in de bak zijn dan versleten of compleet afgebroken. In de meeste gevallen monteren wij een ‘gebruikte’ versnellingsbak. In enkele gevallen is een versnellingsbak ook te reviseren. Zoek contact als u hierover verder advies wilt.

Radiateur vervangen

Een radiateur zorgt voor de koeling van het motorblok. Als een radiateur doorroest lekt er koelvloeistof weg waardoor het motorblok oververhit raakt,  met ernstige motorschade tot gevolg. Raakt u dus koelvloeistof kwijt, rij dan langs voordat er meer kapot gaat.

Koppakking vervangen

Het motorblok bestaat uit meerder delen, die op elkaar geschroefd zijn. Een koppakking zorgt ervoor dat de beide delen goed op elkaar aansluiten. Als de koeling van de motor niet in orde is, verbrandt de pakking  waardoor er lekkage optreedt in het motorblok.

De pakking zelf is meestal maar een paar tientjes, maar een passende offerte is eigenlijk pas te maken na het demonteren van de kop, als de schade zichtbaar is.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of maak hier zelf uw offerte.

Contact Nijmegen

Contact Doornspijk