Lease service center

Als officieel Lease Service Center zijn we erkend door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. In samenspraak met de gerenommeerde leasemaatschappijen zijn de voorwaarden opgesteld waaraan Lease Service Centers moeten voldoen. U heeft dus de zekerheid dat u voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. En dat de gehele afhandeling met uw leasemaatschappij door ons geregeld word. Geen omkijken, wel zekerheid!

Professioneel team

Er staan een professioneel team voor u klaar om uw auto in perfecte staat te (onder) houden. We hebben electronisch contact met uw leasemaatschappij. Onze mederwerkers worden regelmatig bij geschoold op het gebied van autotechniek en electronica, maar ook als het gaat om serviceniveau's, uitstraling en automatisering.

Persoonlijk aanpak

En ook in andere opzichten staan we dicht bij onze klanten. Wij vinden het geen probleem om flexibel mee te denken en zoeken altijd naar wegen om u tevreden te houden. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunt u voor elk merk auto bij ons terecht.

Behoud fabrieksgarantie

Laat u uw lease-auto onderhouden bij een onafhankelijk BOVAG bedrijf, dan behoudt u de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe lease-auto elders heeft besteld. Het is zelfs verplicht in de europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.

Als u bij een defect een beroep doet op de garantie, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat u uw garantie probleemloos wordt afgehandeld.